2012-09-23 09:03:31• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - próbára teszik béketűrését

Napi horoszkóp szeptember 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön akkor is tovább álmodja lehetetlen álmait, amikor azok már réges-régen légvárnak bizonyultak. Lehet, hogy önnek van igaza? Mindenesetre nehéz lesz erről meggyőznie a kedvesét. Csatára számíthat, ha továbbra is makacskodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában kezd egy kissé ellustulni, mintha nem bírná már a megszokott tempót. Szerencsére itt a hétvége, végre lazíthat. Szabaduljon meg a gondoktól. Ürítse ki a fejét a jó kerékpározással, vagy úszással. A szerelem is jó terápia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön kitartó és megbízható, most mégis hirtelen úgy érzi, jobb lenne mindent feladni. Túl nagy nehézségek lehetnek a vállán, különösen akkor, ha egyedülálló. Ideje lenne párt találni. A megosztott gondok könnyebbek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon jobban magára, mert bár még fiatalosnak és erősnek érzi magát, könnyen túlterhelheti magát. A sport jó, de inkább a könnyedebb mozgásformák javasoltak. A csapatjátékban több örömet lelhet. A nevetés segít leginkább a lelkén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kellemesen folytatódik a hétvégéje: hívjon barátokat, vagy látogassa meg ön a régi ismerősöket. Nem mindenki hagyta el, csak a rohanó életvitel nem engedi, hogy közeledjenek. Tegye meg ön az első lépéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Engedje el végre a haragot és gyűlöletet amit a szívében visel. Tán nem is gondol arra, hogy éppen ez az alacsonyrendű érzés az, ami nem engedi, hogy észrevegye az élet magasrendű örömeit. Hallgasson klasszikus zenét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valaki ma próbára teheti az alkalmazkodó képességét. Ön általában mindig inkább feladja magát, és hátrál, hogy a békességet megőrizze. Ami ma történik, az azonban még önnek is sok lehet. Védje meg az érdekeit, végre álljon a sarkára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Régi barátok állíthatnak ma be önhöz: velük együtt valami más is visszajön az életébe. Egy elfeledett érzés, hangulat. Sőt, eszébe juthatnak a régi életcéljai is. Ettől szinte sírni támad kedve. Ha így van, változtasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sajnos a vágyai még mindig nincsenek összhangban a lehetőségeivel. Pedig nem egészen lehetetlen, hogy összehangolja a kettőt. Csak kicsit többet kellene tennie érte, és nem utolsó sorban jobban is hinnie benne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szedje össze magát végre, ha nem akarja, hogy kapcsolata veszélybe kerüljön. Túl sok nehézségen ment már ahhoz keresztül, hogy ezt megengedhesse magának. Mérlegelje a szavakat, amiket kimond. Ne bántsa meg azt, akire számítani akar!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma megint próbára teszik a béketűrését. Igaz ami igaz, az utóbbi időben ön is mintha túlságosan is morózussá vált volna. Elhagyta a humorérzéke? Ha így van, látogasson meg egy stand-up show műsort. A nevetés gyógyít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A pletykák, amiket a kedveséről terjesztenek, elbizonytalanítják. Pedig nem biztos, hogy hallgatnia kellene a rosszindulatú szavakra. Kérdezze meg a társát inkább, de ne haragvóan. Maradjon higgadt és szeretetteljes!

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: